Afbeelding

Jannick Vlap is Kanjer van de Elimschool schooljaar 2023/2024

Algemeen

RIJSSEN - De burgemeester van Rijssen heeft op vrijdag 26 april namens de Elimschool een certificaat uitgereikt aan Jannick Vlap, omdat hij een echte kanjer is. Jannick heeft ondanks vele lichamelijke tegenslag zich jaren staande weten te houden op de school. Hij blijft plezierig en positief.

Directeur G. Rutterkamp liet vrijdag weten: “Vandaag is de lintjesregen in Nederland. Heel veel Nederlanders krijgen vandaag een lintje van de Koning. Die worden gewoonlijk door de burgemeester uitgereikt. Deze dag willen wij aangrijpen om hier op school een lintje uit te reiken. Wat gaaf dat de burgemeester hierbij aanwezig is. We hebben goed nagedacht wie nu eigenlijk de echte kanjer van de school is, ja we hebben allemaal kanjers maar er is één kanjer die echt de grootste is. Deze kanjer is iemand die afgelopen jaar het minst aanwezig is geweest op school. De kanjer wilde er wel graag zijn maar dat lukte niet altijd. We hebben het over Jannick.”

“Jannick heeft in zijn korte leven maar liefst meer dan 50 operaties moeten ondergaan aan zijn kaak en darmen. Alleen afgelopen schooljaar (groep 8) al:. Onderzoek darmen. Spoedoperatie. Verwijderen helft dikke darm. Ontsteking van de wond na de operatie. Ontsteking aan zijn mond. Beugel in zijn mond wat eten weer moeilijker maakt. Behandeling door diëtiste. Veel ziekenhuisbezoeken in Deventer, Utrecht en Amsterdam. Wat een kanjer hè?”

“Jannick krijgt daarom iets uitgereikt door de burgemeester. Jij krijgt het eerste lintje eigenlijk vandaag in Rijssen-Holten. Hierbij verklaart het team van de Elimschool dat Jannick Vlap is uitgeroepen tot de Kanjer van het jaar. Jannick is ondanks al de tegenslagen die hij meemaakt een leuke en gezellige leerling gebleven. We zijn trots dat hij als burger van Rijssen-Holten dit certificaat in ontvangst mag nemen. We hopen dat je moeder vanmorgen op het gemeentehuis moet komen, want zij verdient ook wel een lintje wat ons betreft!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding