Jan Pool
Jan Pool Mozaiek

Jongeren uit Rijssen en regio welkom op WAY0548 Event op zondagavond 5 mei in Lucky

Algemeen

RIJSSEN – Alle jongeren tussen 12 en 28 jaar zijn welkom op het We Are Young (WAY) evenement dat op zondagavond 5 mei gehouden wordt in Lucky aan de Morsweg in Rijssen. Het WAY0548 Event wordt georganiseerd door de jongerenbeweging van Mozaiek0548, een kerk in Rijssen. 

“Het wordt een avond die in het teken staat van ontmoeten, inspiratie uit de Bijbel en muziek. Het is een perfecte gelegenheid voor jongeren om samen te komen, nieuwe vrienden te maken en een inspirerende avond te beleven”, vertelt Pieter Hazelhoff van Mozaiek0548.

Het thema van de avond is ‘Welkom Heilige Geest’, met als speciale gast Jan Pool, een landelijk bekende spreker die jongeren wil inspireren dichter bij God te leven. “Jan Pool staat bekend om zijn boeiende manier van spreken en zijn vermogen om jonge harten te raken met zijn boodschappen over geloof en gemeenschap. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Ann Michelle Lee en haar worshipband. Ann komt uit Noordwijk en is een bekende zangeres van worship muziek.”

We Are Young is gebaseerd op de overtuiging dat elke jongere waardevol is, benadrukt Hazelhoff. “Onder het motto ‘to be, to belong, to be love(d)’, streeft de beweging van Mozaiek0548 ernaar om een plek te bieden waar jongeren zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd voelen.” 

Stronglife en Young Adults
De beweging is ontstaan vanuit Mozaiek0318 Veenendaal en is sinds twee jaar ook actief voor Rijssen en omgeving. “We werken met verschillende leeftijdsgroepen die op verschillende avonden bij elkaar komen, maar het WAY0548 Event van 5 mei is voor alle WAY jongeren[Jt1] .”
Voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar zijn er Stronglife avonden en voor de Young Adults andere activiteiten die bij hun leeftijd passen. Daarnaast zijn er Youth Alpha bijeenkomsten.

Het evenement start zondag 5 mei om 19.30 uur. Alle jongeren tussen 12 en 28 jaar uit Rijssen en regio zijn welkom. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Hazelhoff: “Jongeren kunnen hun vrienden uitnodigen en samen genieten van een avond vol positieve energie, diepgaande gesprekken en prachtige muziek. We hopen veel bezoekers te zien.”

Door Jenny ter Maat

Ann Michelle Lee en haar worshipband