Afbeelding

Rijssens hart voor Marianne van Kimon

Algemeen

RIJSSEN - In de samenleving van Guinee-Bissau (West-Afrika) vormen de gehandicapte kinderen een verborgen probleem. Familie schaamt zich vaak voor een gehandicapt kind en niet zelden wordt het verborgen gehouden of laat men het zelfs verdwijnen.

Kimon richt zich op de zorg voor deze gehandicapte kinderen. Waar zij werken is helemaal geen hulpverlening op dit gebied. Fysiek en mentaal minderbedeelde kinderen worden geholpen in hun noden. Ook worden ze bekend gemaakt met het evangelie en de liefde van Christus. Helpt u mee door deze kinderen een warm hart toe te dragen? Voor aanschaf voor veel nuttige materialen zoals rolstoelen, spalken, medicijnen, ontwikkelingsmaterialen en bouwgereedschap voor een werkplaats voor dove jongeren?

“Sinds 2010 richt Marianne van Helden zich op een van de pijlers vanuit het project Jedidja van Kimon. En om haar werk mogelijk te maken, hebben wij als home team weer een overheerlijke actie!” Verras uw (groot)moeder(s), of geniet zelf van de speciaal gedecoreerde middelgrote Rijssense speculaasharten voor 8,50 euro. En help Marianne door zo snel mogelijk en uiterlijk zaterdag 4 mei uw bestelling door te geven per e-mail:  berinda1977@gmail.com of per telefoon: 06-19900064.

Op zaterdagmorgen 11 mei (vóór Moederdag) tussen 10.00 uur en 12.00 uur kunt u de lekkernijen betalen en ophalen bij ‘Bakkerij Tijink’ (Roelf Bosmastraat 45) te Rijssen. Let u erop dat de uitgifte van de harten aan de achterkant van de winkel is? Heeft u algemene vragen of wilt u Marianne periodiek steunen, mailt u dan naar: marianne.guine.bissau@gmail.com. Hartelijk dank voor uw steun!